Over Ingrid

Als anderen vragen of ik mij voor wil stellen, schiet ik altijd in de lach. Dan denk ik namelijk aan die slechte (daardoor onwijs grappige) datingsketches. De zin: “Ik houd van puzzelen, en misschien ben jij wel het laatste stukje”, schiet standaard door mijn hoofd. Humor vind ik in elk gevaal heel belangrijk. Een lach maakt alles en iedereen een stuk mooier.


Ik ben geen type met geitenwollen sokken,
maar ik hou wel van de kracht van de natuur. 
Als je mij ziet ben ik niet het type dat je in het hokje 'groen meisje' zet. Met twee auto's voor de deur pak ik amper de fiets. En ik kook het liefste geschilde koelverse aardappelen. Want ik heb een hekel aan aardappels schillen. En stiekem heb ik met ons drukke gezin en mijn werk daar ook geen tijd/ zin in. 

Toch heb ik een moestuintje (binnenkort wordt deze zelfs nog groter). Was ik mijn haar zonder parabenen en siliconen, eet ik regelmatig geen vlees en gebruik ik bij voorkeur natuurlijke producten ipv chemische.

Sinds ik zo'n 10 jaar geleden mijn opleiding voetreflex therapie deed is mijn liefde voor etherische oliën ontstaan. Ik leerde over het zelfherstellend vermogen van ons lichaam. En welke werking de oliën hebben op ons lichaam. Sinds deze tijd probeer ik altijd of ik bepaalde klachten en kwaaltjes kan oplossen door de kracht van natuurlijke middelen.

Later leerde ik dat ik oliën ook kan inzetten om klachten te voorkomen, mijn energie te beïnvloeden en mijn stemming te verbeteren.

En nu, jaren later durf ik wat grootser uit de kast te komen en deze webwinkel te beginnen met prachtige oliën, mooie diffusers, edelstenen en toffe liefdevolle cadeautjes.

Je kunt bij mij niet alleen terecht voor de verkoop van de producten, maar ik adviseer je ook met alle liefde over het gebruik van de producten en help je bij het maken van de juiste keuze van producten. 

Je mag al je vragen naar me mailen, of stellen in de (gratis) facebookgroep.
Ik beantwoord altijd persoonlijk alle mails, whatsapp en berichten in de community. 

Ik hoop snel van je te horen. 

Liefs, Ingrid 

 

© 2021 Ingrid Vreijsen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel