Over Ingrid

Als anderen vragen of ik mij voor wil stellen, schiet ik altijd in de lach. Dan denk ik namelijk aan die slechte (daardoor onwijs grappige) datingsketches. De zin: “Ik houd van puzzelen, en misschien ben jij wel het laatste stukje”, schiet standaard door mijn hoofd.

Dat zegt heel veel over mij. Waarom? Niet alleen de zin, de hele setting zie ik voor mij. Inclusief reacties. Tsja, dat heb je met iemand die alles in plaatjes ziet. Het staat garant voor hilarische momenten en verrassende oplossingen. En daar ben ik rete-trots op! Oh ja, en ik neem geen blad voor de mond als het gaat om het verhaal dat ik bij een plaatje zie. Lekker helder en eerlijk. Want ook dat is bij plaatjes heel belangrijk.

 

Superkracht of uitdaging

In mijn schoolperiode was dit anders. De beelddenker in mij maakte het mij nog wel eens lastig. Normale toetsen waren geen probleem, mondelinge toetsen en talen vond ik veel moeilijker. Ga maar eens het beeld in je hoofd uitleggen en onder woorden brengen, in een vreemde taal. Want zo goed als ik ben in het maken van beeld, vind ik mijzelf in woorden uitdrukken een stuk lastiger.

Dus ik geef jou meer dan graag een kijkje in mijn leven, het beeld spreekt voor zich. Met wat funfacts om mijn verhaal te ondersteunen.

© 2021 Ingrid Vreijsen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel