Vorige Artikel 2 van 6 Volgende

Volle maan - roll-on

€ 11,95 (inclusief btw)

Roll-on die ondersteunt tijdens de periode van de volle maan. 

Volle maan is het toppunt in de maancyclus. De maan is een heldere grote bal aan de hemel, volledig gevuld en schijnt op volle kracht. Het is een hele actieve periode, die vaak gekenmerkt wordt door slapeloosheid, veel energie, emoties en uitbarstingen. De energie van de volle maan van is ongeveer twee dagen voor, tot twee dagen na de volle maan het sterkst voelbaar. Ze worden ook wel ascentiesymptomen genoemd.

De producten uit de serie van the power of the moon zijn ontwikkeld om je te ondersteunen tijdens de hoge energie van de volle maan. De ingrediënten helpen je te ontspannen, je balans te houden en maken je minder kwetbaar voor negatieve emoties. 

Er is veel energie gebundeld om tot deze geurfrequentie te komen, verschillende kristallen en remedies zijn verwerkt in de stockbottle en geven hun energie af aan de blend.

Ingrediënten: Jojoba olie, Bergamot Reggio, Lavendel, Chempaka Orange, Vanille, Spar, Kardamom en Benzoë.

Gebruik: Je kunt deze roll-on een week voor het volle maan wordt gaan gebruiken. Maar als je het fijn vind, kun je deze de hele maancyclus door gebruiken. Ook samen met de spray  en/of etherische olie.

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie of heb je behoefte aan advies? Neem dan contact met me op. 

*Producten op deze pagina vervangen geen medisch advies van een arts. Lees de medische disclaimer voor meer informatie. 

© 2021 Ingrid Vreijsen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel