Vorige Artikel 1 van 6 Volgende

Power of the moon - 100 ml spray

€ 17,95 (inclusief btw)

Om je te ondersteunen als je last hebt van de energie volle maan.

Volle maan is het toppunt in de maancyclus. De maan is een heldere grote bal aan de hemel, volledig gevuld en schijnt op volle kracht. Het is een hele actieve periode, die vaak gekenmerkt wordt door slapeloosheid, veel energie, emoties en uitbarstingen. De energie van de volle maan van is ongeveer twee dagen voor, tot twee dagen na de volle maan het sterkst voelbaar. Ze worden ook wel ascentiesymptomen genoemd.

Deze ondersteunende geurfrequenties zijn ontwikkeld om deze fase te ondersteunen. 
Naast deze fijne ondersteunende producten is het goed om je te realiseren dat je je ook  kunt overgeven en dat je de kracht van de maan kunt gebruiken voor je persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Iedere volle maan heeft astrologisch een eigen betekenis en raakt hierdoor steeds een ander aspect in je. 

Er is veel energie gebundeld om tot deze geurfrequentie te komen, verschillende kristallen en remedies zijn verwerkt in de stockbottle en geven hun energie af aan de blend.

Ingrediënten: Bergamot Reggio, Lavendel, Chempaka Orange, Vanille, Spar, Kardamom en Benzoë.

Gebruik: Je kunt deze spray een week voor het volle maan wordt gaan gebruiken, maar ook gedurende de hele maancyclus als je dat prettig vind.  Je kunt de spray zo vaak als je wilt gebruiken, ook samen met de roll on en/of etherische olie.

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie of heb je behoefte aan advies? Neem dan contact met me op. 

*Producten op deze pagina vervangen geen medisch advies van een arts. Lees de medische disclaimer voor meer informatie. 

© 2021 Ingrid Vreijsen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel