Vorige Artikel 7 van 14 Volgende

High Immune - Etherische olie - 10 ml

€ 9,95 (inclusief btw)

Boost je immuunsysteem met deze fijne veelzijdige olie. 

De High Immune olie is een fijne mix van etherische oliën die een anti-virale en desinfecterende werking hebben. Het is een fijne olie om te gebruiken en heeft een heerlijke frisse geur.

Hoe gebruik je de high immune olie?
Diffusen: De makkelijkste manier om deze olie toe te passen is verdampen in de ruimte. In een aroma brander of in een elektrische diffuser. 

Stomen: Door te stomen met High Immune zorg je voor een heerlijk verfrissend gevoel en staan je sinussen weer heerlijk open. Maak een kom heet water en doe daar 3 druppels High Immune in en ga daar met je hoofd boven hangen. Doe een handdoek over je hoofd heen om de stoom op te vangen.

Insmeren: Maak een mengsel van een basis olie bijvoorbeeld Amandel olie en wrijf daar je borst en bovenrug mee in. Je voeten is ook een perfecte manier om de etherische olie bij je binnen te krijgen.

Een voetbad: Naast het insmeren van je voeten kan je ook een voetbad maken van dit mengsel. Vul een teil met zo warm mogelijk water en als je er met je voeten in kan giet je van het mengsel van Amandel olie en High Immune in het water. Blijf zolang het goed voelt met je voeten in het water zitten.

Geursteen of wattenschijfje: Doe een paar druppels op een wattenschijfje en leg dit bij je hoofd als je naar bed gaat. Een geursteen kan je hiervoor ook gebruiken.

Ingrediënten: Rozemarijn, Tijm, Eucalyptus en Tea Tree

Meer informatie?

Wil je meer informatie of heb je behoefte aan advies? Neem dan contact met me op. 

© 2021 Ingrid Vreijsen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel