Vorige Artikel 1 van 1 Volgende

Gouden driehoek - Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts.

€ 9,95 (inclusief btw)

De magische kracht van de gouden driehoek; Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts.

Deze zeer bekende combinatie van stenen hebben elk hun eigen unieke eigenschappen, maar door ze bij elkaar in een driehoek te leggen vormen ze de Gouden Driehoek. 

Amethist:
Amethist straalt pure vrede en rust uit. Deze vriendelijke, maar krachtige steen opent het derde oog en doet je innerlijke spiritualiteit ontwaken, verheldert en kalmeert de geest. Amethist staat ook bekend als de steen van nuchterheid en is dan ook ondersteunend voor je zelfbeheersing. 

Bergkristal:
Magisch Bergkristal is ongelofelijk veelzijdig en biedt allerlei voordelen.  Dit doorschijnende mineraal is gevuld met licht, zet negatieve energie om en baadt jou en je omgeving positieve energie. Het is een ontgiftende steen zowel lichamelijk als emotioneel met het vermogen om alle energieblokkades op te heffen. Hij brengt weer evenwicht in lichaam en geest. 

Rozenkwarts:
Rozenkwarts de liefdessteen; goddelijke liefde, zelfliefde, romantische liefde platonische liefde, de steen vergroot alle gebieden van het hart. Dit rozige kristal straalt van tederheid en vrede. De voedende energie roept een diep gevoel van zelfacceptatie op. Rozenkwarts opent je hart op een milde manier en kan ook de sensualiteit vergroten. Er wordt gezegd dat rozenkwarts goed is voor vruchtbaarheid, nachtmerries tegengaat en angst en spanning verzacht.

Het leggen van de gouden driehoek:
Deze drie stenen versterken elkaars werking wanneer ze gelegd worden in een driehoek. Leg deze driehoek altijd met je volle aandacht. Hoe meer aandacht jij aan het leggen van de driehoek schenkt, sterker de energie van de driehoek zal zijn. Leg de Gouden Driehoek op een plek die voor jou goed voelt. Door de stenen in een driehoek te leggen begint de energie van de stenen te stromen en vullen ze elkaar aan. 

De stenen uit deze set hebben alle 3 ongeveer een gelijke grootte, zodat ze elkaar optimaal zullen versterken. (ca 4 cm groot).

Inhoud: 
Getrommelde en gepolijste Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts.

(Let op: De vormen van de stenen kunnen afwijken van de foto, elke steen is uniek. Stenen kunnen kleine oneffenheden bevatten.)

Meer informatie?

Wil je meer informatie of heb je behoefte aan advies? Neem dan contact met me op. 

© 2021 Ingrid Vreijsen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel