Vorige Artikel 11 van 16 Volgende

Pull-in Roll-on - HSP

€ 11,95 (inclusief btw)

Ervaar jij drukke gedachten, geen focus en onrust in je lichaam?

Als gevoelig persoon / HSP-er sta je open voor energie. Je pikt energie op uit de omgeving maar ook jouw energie laat je makkelijk vrij stromen. Hierdoor raak je snel energie kwijt. Je kunt jezelf vast situaties voor de geest halen die alle energie uit je deden wegvloeien. Dit kan je voorkomen door je aura “wat dichter tegen je aan te trekken”. HSP Pull-in brengt je rust. Zowel in gedachten stromen als in lichamelijke onrust. Door de HSP Pull-in te gebruiken, zal je aura compacter worden. Dit geeft een gevoel van geborgen zijn. Je blijft beter bij jezelf en de indrukken van je omgeving komen niet zomaar bij je binnen denderen.


Vooral kinderen en alle grote mensen die heel veel last hebben van prikkels, hebben baat bij deze geurfrequentie.

Gebruik: De roll on is makkelijk mee te nemen en op ieder moment dat nodig is kan de roller worden gebruikt. Breng de roller aan op de binnenkant van je polsen, achter in je nek en/of op de borst. Erg fijn is het om de Pull-in te gebruiken als je gaat slapen!
 

Ingrediënten: Ylang Ylang, Bergamot Reggio, Patchouli, Tolubalsem, Geranium, Latschenkiefer, Benzoë en Kaneel, Jojoba olie koud geperst.

Meer informatie?

Wil je meer informatie of heb je behoefte aan advies? Neem dan contact met me op. 

 

© 2021 Ingrid Vreijsen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel