Vorige Artikel 7 van 8 Volgende

Roomse Kamille 10% - 10 ml

€ 13,00 (inclusief btw)

Roomse Kamille: Verzorgend. mild en zacht. 

Latijnse naam: Anthemis Nobilis
Land van herkomst: Frankrijk
Winning: Waterdampdestillatie

De werking van Roomse Kamille is milder dan van de “Blauwe Kamille” daarom is Roomse Kamille een goede keus als je de olie wilt gebruiken voor kinderen. Gebruik lage doseringen.

De Roomse Kamille is een erg dure  en sterke olie, daarom is deze verdund tot een 10% oplossing in Jojoba olie. Je kunt deze olie gewoon gebruiken in een diffuser of brander.

Lichamelijk:
Roomse Kamille is goed inzetbaar bij huidproblemen. Het hydrateert de huid en werkt verzorgend bij brandwonden, blaren, eczeem, acne en jeugdpuistjes, ontstekingen en abcessen, steenpuisten, en wondjes.  Roomse Kamille is ook een ontkrampende olie en werkt ontspannend bij spierkrampen bijvoorbeeld bij menstruatiekrampen. Ook is kamille inzetbaar bij insektenbeten. 

Psychisch: 
Roomse Kamille olie heeft een rustgevende en kalmerende werking waarin je je behaaglijk en geborgen gaat voelen.  Dit herken je wellicht van de werking van kamille thee. Kamille wordt om haar rustgevende werking vaak ingezet bij massages.

Spiritueel:
De Kamille olie is een perfecte olie om te gebruiken bij een overactief keelchakra en is voor iedereen aan te raden die de waarheid wil uitspreken zonder verwijten of boosheid. Deze olie helpt je je spirituele waarheid tot uitdrukking te brengen in woord maar ook creatief. 

Let op: Gebruik geen roomse kamille als je zwanger bent

© 2021 Ingrid Vreijsen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel